De poli

Jacqueline Blom heeft het helemaal gehad met Stephanie van Eer in de Poli

NPO 3 - zondag 19 november om 21:22

© AVROTROS
Gynaecoloog Agnes heeft het moeilijk met verloskundige Lieke die tijdens de halfjaarlijkse controle van de Poli-afdeling haar ongezouten mening geeft. Selina ontdekt ondertussen complicaties bij al haar patiënten.

Gynaecoloog Agnes (Jacqueline Blom) heeft het moeilijk met haar collega Lieke (Stephanie van Eer) die tijdens de halfjaarlijkse controle van de afdeling haar ongezouten mening geeft. Als Selina (Naomi Velissariou) dan ook nog eens complicaties ontdekt bij al haar patiënten ontstaat er nog meer onrust op De Poli.

Jacqueline Blom

Actrice Blom speelde vele rollen in het theater en op tv, zoals grootmoeder Ella in Oogappels. Ze zegt dat acteren niet de eigen identiteit moet bepalen. “Lang geleden kwam ik er al achter dat je daarvoor moet waken, anders word je heel ongelukkig. Na een afwijzing voel je je snel een mislukkeling. Zeker voor een oudere actrice zijn er minder leuke rollen. Daarom ben ik andere dingen ernaast gaan doen als podcasts maken, schrijven en lesgeven.”

Wanneer is De Poli op televisie te zien?

De Poli is iedere zondag vanaf 21:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO3. Iets gemist? Kijk de serie terug- of vooruit via NPO Plus en NLZiet.

Meer over