De poli

Chris Peters heeft stiekem een oogje op een van zijn collega's in De Poli

NPO 3 - zondag 26 november om 21:26

© AVROTROS
Het is in De Poli zo’n dag waarop dokter Harold Bens alles fout ziet gaan. Terwijl de wachtkamer overvol zit met patiënten, heeft Bens weer eens ruzie met dochter Esther. Verder lijkt Chris Peters enkel oog te hebben voor een collega in het bijzonder.

Het is zo’n dag waarop gynaecoloog Harold Bens (Porgy Franssen) alles fout ziet gaan. De wachtkamer is overvol, hij heeft opnieuw ruzie met zijn dochter Esther (Jelka van Houten) en een van zijn medewerkers wil weg. Op De Poli blijkt de altijd zelfverzekerde Tobias (Chris Peters) bovenmatige interesse te hebben in een collega.

Chris Peters

Chris Peters, die Tobias speelt, brak door met de titelrol in Tonio, een verfilming van de roman van A.F.Th. van der Heijden. Hij komt uit een echt filmgezin: zijn vader is cameraman en zijn moeder schrijft scenario’s. In het radioprogramma Nooit Meer Slapen vertelde hij daarover. “Volgens mij waren mijn ouders blij dat ik een keuze maakte. Daarom steunden ze me. Ik heb een echte filmopvoeding gehad en ging altijd mee naar de sets waar zij werkten.”

Wanneer is De Poli op televisie te zien?

De Poli is iedere zondag zo rond 21:20 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

Meer over