De poli

Chris Peters neemt het op voor Porgy Franssen in De Poli

NPO 3 - zondag 29 oktober om 21:23

© AVROTROS
De spanning tussen vader Harold Bens en dochter Esther op de poli loopt in deze aflevering van De Poli verder op. Esther is ondertussen niet te spreken over de gebrekkige kennis die coassistent Tobias heeft over gynaecologie en ondervraagt hem streng.

De spanning tussen vader en dochter op de afdeling gynaecologie loopt verder op.

Lees ook: Wie is wie in de nieuwe komische dramaserie De Poli? 

De Poli

Harold Bens (Porgy Franssen) probeert in deze aflevering van De Poli in het conflict met zijn dochter Esther (Jelka van Houten) het personeel aan zijn zijde te krijgen. Daar is coassistent Tobias (Chris Peters) wel voor te porren. Zeker als Esther hem gaat overhoren over zijn kennis op het genitale gebied.

Porgy Franssen

Acteur Franssen zou voor zijn rol als dokter kunnen putten uit zijn verleden, want zijn vader was bedrijfsarts. Maar veel heeft hij niet van hem opgestoken, vertelt hij in een interview met Minou op den Velde. “Hij was een nogal onzichtbare man die de kinderen niet opvoedde. Als hij thuiskwam ging hij zitten met zijn borrel en een uur later lag hij al te slapen.”

De Poli is sinds 22 oktober 2023 iedere zondag om 21:15 uur te zien bij AVROTROS op NPO3. Deze aflevering volgt op 29 oktober 2023.

Meer over