De poli

Porgy Franssen valt in de prijzen in nieuwe aflevering De Poli

NPO 3 - zondag 10 december om 21:31

© AVROTROS
Dokter Harold Bens wint in deze aflevering van De Poli een prijs voor zijn werk: de Gouden Scalpel. Dat moet ook op de afdeling gevierd worden met een borrel. Dana voelt zich onzeker tijdens de borrel en laat dat merken aan haar collega’s.

Dokter Harold Bens (Porgy Franssen) wint een prijs voor zijn werk: de Gouden Scalpel. Dat moet ook op De Poli gevierd worden met een borrel. Dana (Maaike Martens) voelt zich onzeker tijdens deze bijeenkomst en laat dat merken aan haar collega’s.

Maaike Martens

Martens vertelde aan Ouders van nu dat ze op 42-jarige leeftijd nog een derde kind wilde. Maar haar bezoek aan een vruchtbaarheidskliniek was een desillusie. “Het kwam erop neer dat ze nog wel een poging wilden wagen, maar in feite was ik bij voorbaat al uitgespeeld door mijn leeftijd.

Van dat gevoel werd ik recalcitrant. Ik besloot me vast te bijten in de materie en me zo goed mogelijk te laten informeren.” Bij een fertiliteitsspecialist in Leuven werd ze wel gehoord. Maar toen bleek ze tóch al zwanger te zijn.

Wanneer is De Poli op televisie te zien?

De Poli is iedere zondag vanaf 21:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO3.

Meer over