De reis van je genen

Caroline Tensen gaat op zoek naar anonieme donor

RTL 4 - dinsdag 28 december om 20:31

© RTL
Thalia wil in deze aflevering van De Reis Van Je Genen heel graag weten wie haar biologische vader is. Ze roept de hulp in van presentatrice Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs. De grote vraag is of zij de anonieme donor kunnen achterhalen.

Presentatrice Caroline Tensen helpt in een nieuwe aflevering van De Reis Van Je Genen samen met Els Leijs mensen met hun zoektocht naar familieleden. DNA van de deelnemers en stamboomonderzoek vormen een belangrijk onderdeel van het speurwerk.

De Reis Van Je Genen

In deze aflevering draait het allemaal om Ellen. Haar moeder wilde niets met haar te maken hebben, haar dochter en kleindochter zijn nieuwsgierig naar hun achtergrond en zoeken samen met Tensen naar Ellens vader. Wellicht staat deze Canadees die meehielp Nederland te bevrijden wel open voor contact?

Els Leijs

Familiedetective Leijs helpt Thalia, die niet weet wie haar vader is. Hij is een anonieme donor, maar ze houdt hoop, want de identiteit van donoren komt geregeld toch naar buiten. Soms forceert een rechter dat, vaker besluiten ze zelf zich alsnog bekend te maken.

Meer over