De rijdende rechter

Mr. John Reid oordeelt over beschadigde kozijnen

NPO 1 - dinsdag 9 november om 21:55

© KRO-NCRV
Mevrouw Slegers liet de gevel van haar woning onder handen nemen door het bedrijf van meneer Akbaba. Helaas raakten haar ramen en kozijnen beschadigd. Mr. John Reid oordeelt in deze aflevering van De Rijdende Rechter wie er opdraait voor de herstelkosten.

Na het conflict over de beschadigde keuken van de familie De Lange van vorige week staat er wederom een conflict tussen een particulier en een bedrijf op de rol.

Mr. John Reid

In De Rijdende Rechter hoort mr. John Reid het verhaal van mevrouw Slegers. Zij schakelde het bedrijf van meneer Akbaba in om de gevel van haar woning onder handen te nemen. De gevel werd volledig geïmpregneerd en gereinigd, maar het resultaat was niet naar wens. Mevrouw Slegers ontdekte na de werkzaamheden dat haar ramen en kozijnen waren beschadigd. Na deze vervelende verrassing haalde ze verhaal bij het bedrijf, maar tot een oplossing kwamen de twee partijen niet.

Reden genoeg voor de woningeigenaar om mr. Reid in te schakelen. Is het bedrijf verantwoordelijk voor de beschadigingen?

Meer over