De rijdende rechter

Meneer Vervoort is helemaal klaar met zijn buurman in De Rijdende Rechter

NPO 1 - woensdag 15 november om 21:33

© KRO-NCRV
Meneer Vervoort ziet het niet zitten dat zijn buurman Klijmij zijn huis verbouwt en een nieuwe kapschuur bouwt vlak bij de schutting. Volgens hem is die omheining nu beschadigd én staat de schuur deels in zijn tuin. Hoe dit afloopt, zie je in deze aflevering van De Rijdende Rechter.

Een buur die zonder overleg een schuur bouwt en een berging die misschien wel over de erfgrens staat. Het zijn regelmatig voorkomende en vooral ook schurende conflicten in De Rijdende Rechter. Deze keer gaat het naast die erfgrens ook over de communicatie.

Meneer Vervoort vs. Klijmij

Want meneer Vervoort uit Haaften ziet het niet zitten dat zijn buurman Klijmij niet alleen zijn woning verbouwt, maar ook een nieuwe kapschuur bouwt vlak bij de schutting. Inmiddels zou die erfafscheiding volgens Vervoort scheef zijn komen te staan, daarnaast beweert hij dat de schuur ook nog eens deels in zijn tuin staat.

Hij eist nu dat Klijmij meebetaalt aan een nieuwe schutting en wil precies weten wat hij verder nog allemaal van plan is. Mr. John Reid gaat kijken hoe het zit met de schuur.

Wanneer is De Rijdende Rechter op televisie te zien?

De Rijdende Rechter is iedere woensdag om 21:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Deze aflevering volgt op 15 november 2023.

Meer over