De rijdende rechter moet weer een ruzie oplossen

20 oktober 2021 09:46 | kijktips | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
Er is een lekkage op de gang bij de familie Schreurs. De vereniging van eigenaren heeft na meerdere onderzoeken de oorzaak niet kunnen vinden en wil de zaak laten rusten, maar het gezin neemt hier geen genoegen mee. Tijd voor de rijdende rechter om op stap te gaan. 

Mr. John Reid buigt zich in De rijdende rechter over een geschil tussen de familie Schreurs en de vereniging van eigenaren van hun pand. Vlak na de verhuizing tweeënhalf jaar geleden ontdekten de Schreursen een lekkage in hun gang en sindsdien liggen de twee partijen met elkaar overhoop.

John Reid

Het gezin eist een onderzoek naar het probleem. Dat kwam er ook, alleen werd de oorzaak zelfs na verschillende pogingen niet gevonden. De VVE vindt nu dat ze alles heeft gedaan wat ze kon, maar de tegenpartij neemt hier geen genoegen mee. En er is nog meer gedoe. De Schreursen willen de buggy voor hun hondjes graag op de gang blijven parkeren en menen daar mondeling toestemming voor te hebben gekregen. De VVE ontkent dat en eist dat ze het ding uit de gang weghalen.

Meer over