De rijdende rechter

Overlast van rondvliegende golfballen in De Rijdende Rechter

NPO 1 - dinsdag 25 juli om 21:21

© KRO-NCRV
Henk en zijn vrouw wonen al een tijdje naast een golfbaan, maar hebben spijt van hun verhuizing. De golfballen vliegen hen om de oren. Ze willen een aanpassing van de baan, maar de club vindt dat Henk niet zo moet zeuren. Hoe dit afloopt, zie je in deze herhaling van De Rijdende Rechter.

Henk en zijn vrouw verhuisden al enige tijd geleden naar een woning naast een golfterrein. Henk speelt al jaren bij deze club en kon in het vervolg zo vanuit zijn huis de golfbaan oplopen. Inmiddels heeft het gezin behoorlijk spijt van de verhuizing, zo blijkt in De Rijdende Rechter. De golfballen vliegen hen de hele dag om de oren.

De Rijdende Rechter

Het dak van de schuur zit vol gaten, de verzameling golfballen bedraagt al zo’n twee volle kliko’s. Henk wil een aanpassing van de golfbaan, maar de eigenaar en het clubbestuur vinden dat ze al het mogelijke al hebben gedaan om de overlast te beperken. Daar komt bij: Henk moet niet zo zeuren, hij ging zelf naast de baan wonen en wist waar hij aan begon. Hoogste tijd voor mr. John Reid om zich over deze kwestie uit te spreken. (HH)

Meer over