De rijdende rechter

Ruzie om te zware foodtruck in De Rijdende Rechter

NPO 1 - dinsdag 5 april om 21:23

© KRO-NCRV
Corne dacht zijn droom waar te maken met de aankoop van een foodtruck. Deze wagen bleek echter veel te zwaar en mocht de weg helemaal niet op. Corne wil zijn geld terug van de verkoper en schakelt daarom mr. John Reid in of beter gezegd: De Rijdende Rechter.

Corne voelde zich de koning te rijk toen hij zijn felbegeerde foodtruck kocht. Eindelijk kon hij zijn droom waarmaken: met zijn eigen mobiele keukentje langs feesten en braderieën om koffie, thee en broodjes te verkopen. Maar de droom veranderde na de aanschaf al snel in een nachtmerrie, zo vertelt hij in deze komende aflevering van De Rijdende Rechter.

De Rijdende Rechter

Hij schakelde mr. John Reid in om zijn geschil met verkoper Ronny op te lossen. Want toen hij zijn ideale aanhanger had gevonden, reed Corne vrolijk met de foodtruck naar huis, maar onderweg bleek hij de wagen amper onder controle te kunnen houden. Na een keuring bleek de aanhanger veel te zwaar; deze mocht helemaal de weg niet op. Corne wil nu zijn aanbetaling terug, Ronny wil juist de rest van het aankoopbedrag.

Meer over