De Roelvinkjes passen op de winkel

De Roelvinkjes Passen op de Winkel

De Roelvinkjes houden de vaart er goed in met hun realityprogramma’s. Dit keer gaan Dries, Honoria, Dave en Donny op winkels passen, zodat de eigenaren eindelijk eens op een welverdiende vakantie kunnen.

Voor velen is een eigen winkel of zaak een droom, maar wat niet veel mensen zich realiseren is dat even op vakantie gaan er vaak niet meer bij is. Want wie runt jouw tent als jij in de zon ligt te genieten op het strand? Nou, de familie Roelvink bijvoorbeeld, in de nieuwe realityserie De Roelvinkjes passen op de winkel.

Met hart en ziel

Hoewel Dries, Honoria, Dave en Donny alle vier geen enkel verstand hebben van het runnen van een winkel, mag dat de pret niet drukken. Sterker nog: het maakt het er alleen maar leuker op. Of ze nou een paar dagen een boerderij, een bakkerij, vismarkt of een gezin met vijf kleine kinderen moeten runnen: de Roelvinkjes zetten zich met een gezonde dosis overmoed in voor de zaak en gaan ervoor. De eigenaren kunnen ondertussen in alle rust van een welverdiende vakantie genieten.

Bakkerij

Deze eerste week nemen De Roelvinkjes de bakkerij van Victor en Danielle in Den Haag over. Maar dat is niet alles; de bakkersfamilie bestaat ook nog uit 5 kinderen. Viktor is recent heel ziek geweest waardoor zijn leven en dat van zijn gezin totaal op zijn kop staat. De Roelvinkjes nemen zijn leven en zijn winkel graag een paar dagen over zodat Victor en Danielle samen een paar dagen kunnen genieten van een welverdiende vakantie.  

Meer over:

Reageren