De slechtste chauffeur van Nederland

Nieuwe seizoen De Slechtste Chauffeur van Nederland van start

RTL 5 - woensdag 6 april om 20:30

© RTL
Ze zijn roekeloos, asociaal of hebben hun rijbewijs bij een pakje boter gekregen, de acht chauffeurs die met hun bijrijders meedoen aan dit nieuwe seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland. Onder leiding van John Williams werken ze aan hun weggedrag.

Riemen vast! Erbarmelijke automobilisten maken weer kans op de bedenkelijke titel De Slechtste Chauffeur van Nederland. Een nieuw seizoen van het programma is helaas hard nodig: op de openbare weg rijden nog steeds mensen die een gevaar zijn voor zichzelf én voor anderen.

De Slechtste Chauffeur van Nederland

De acht chauffeurs en hun bijrijders die presentator John Williams deze keer tegenover zich krijgt zijn daar een voorbeeld van. Ze zijn roekeloos, asociaal of hebben hun rijbewijs bij een pakje boter gekregen. In de komende afleveringen volgen ze een cursus veilig autorijden.

John Williams

Het is te hopen dat Williams tijdens de opnames goed om zich heen heeft gekeken. Het kan er soms heftig aan toegaan, daar kan zijn voorganger Ruben Nicolai over meepraten: hij werd ooit aangereden door een kandidaat.

Meer over