Boswachter Hanne Tersmette nieuwe uitdager in De Slimste Mens

Boswachter Hanne Tersmette nieuwe uitdager in De Slimste Mens

NPO 2 - woensdag 14 juli om 20:40

© https://pers.kro-ncrv.nl/beeldbank
Boswachter Hanne Tersmette fleurt vanavond de studio van De Slimste Mens op met haar aanwezigheid. Wil ze de prestatie van collega en oud-finalist Arjan Postma evenaren, dan zal de goedlachse dertiger om te beginnen deze aflevering moeten doorkomen.

Als Hanne Tersmette het net zo goed doet in De slimste mens als collega-boswachter Arjan Postma, ligt de finale binnen handbereik. Postma werd in 2019 tweede, achter Peter Hein van Mulligen. Als Tersmette net zo ver wil komen, dan zal ze om te beginnen haar eerste aflevering moeten doorkomen.

Hanne Tersmette

De 34-jarige Tersmette liet zich al eerder op tv zien. Ze was vaker te gast in talkshows en koos als jurylid van het SBS 6-programma Boswachter gezocht de nieuwe natuuropziener van Texel. Zelf werkte Tersmette zes jaar lang op en rond het Naardermeer, waarna ze de overstap maakte naar de Vogelbescherming. De campagneleider wil anderen stimuleren om meer naar de natuur om hen heen te kijken, en met haar vrolijke persoonlijkheid kan ze vast ook haar mede-quizkandidaten overtuigen.

De andere spelers vanavond zijn (nog steeds) schrijfster Daphne Deckers en cabaretier Bert Visscher.

Meer over