De slimste mens

Annefleur Schipper trapt de finaleweek van De Slimste Mens 2023 af

NPO 1 - maandag 30 januari om 20:41

© KRO-NCRV
De laatste reguliere speelweek van De Slimste Mens is aangebroken. Programmamaker Annefleur Schipper zit als eerste in de stoel van de nieuwe uitdager. Ze is bekend als vaste gast in Khalid & Sophie en van haar podcast De Lesbische Liga.

De laatste reguliere speelweek is aangebroken in De Slimste Mens. Vier nieuwe kandidaten staan te popelen om een gooi te doen naar dat felbegeerde ticket voor de finaleweek.

Annefleur Schipper

Programmamaker Annefleur Schipper trapt af. Trouwe NPO 1-kijkers kennen haar als vaste gast in Khalid & Sophie. Voor deze talkshow plaatst ze bijzondere personen uit het nieuws op een voetstuk. Zelf is Schipper dankzij De Lesbische Liga ook een rolmodel: met deze podcast over de representatie van lesbische vrouwen in de media bereikt ze ruim tienduizend luisteraars. Een deel daarvan zit in een WhatsAppgroep waarin zelfs nieuwe liefdes zijn ontstaan.

De Lesbische Liga

Schipper maakt De Lesbische Liga samen met 3FM-dj Vera Siemons, ook een bekende van De Slimste Mens. Zij hield het twee afleveringen lang vol.

Meer over