De slimste mens

VVD'er Queeny Rajkowski maakt haar opwachting in De Slimste Mens

NPO 1 - maandag 9 januari om 20:34

© KRO-NCRV
Het is tijd voor de tweede politicus om haar opwachting te maken in De Slimste Mens. VVD’er Queeny Rajkowski heeft al een titel op zak: ze is uitgeroepen tot het meest digibewuste Kamerlid van 2022. Nu gaat ze voor de overwinning in deze quiz.

De kennisquiz De Slimste Mens gaat op deze maandag alweer zijn derde week in. De komende vier dagen staan er dan ook weer vier nieuwe uitdagers te trappelen om hun opwachting te maken. 

De Slimste Mens

Met het vertrek van Anniek Pheifer moest bioloog Mátyás Bittenbinder het afgelopen donderdag opnemen tegen twee nieuwe uitdagers, namelijk schrijver en performer Martin Rombouts én zanger Abel van Gijlswijk. Voor die eerste was het feest, want hij wist zich direct te kronen tot dagwinnaar. Iets waar Abel op zijn beurt slechts van kon dromen: hij moest na een spannende finale het speelveld verlaten. Dit tot grote vreugde van de kijkers thuis

Queeny Rajkowski

Daarom nemen Martin en Mátyás het vandaag op tegen een nieuwe uitdager: Queeny Rajkowski. Deze Nederlandse politica, die sinds de verkiezingen van 2021 voor de VVD in de Tweede Kamer zit, lijkt misschien heel stoer, maar stiekem kwam ze met lood in haar schoenen naar de studio. "Voor wie mij een beetje kennen: paragliden en abseilen vind ik een stuk minder eng dan meedoen aan dit spelprogramma", geeft ze toe op haar Instagram.

Of dat ook terug te zien is, valt nog even af te wachten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Queeny Rajkowski (@queenyraj)

Meer over