De slimste mens

Wie wordt de nieuwste slimmerik van Nederland?

NPO 2 - maandag 13 december om 20:40

Philip Freriks en Maarten van Rossem zijn klaar voor een nieuwe reeks van De Slimste Mens. Acteur Jacob Derwig, politiek verslaggever Marieke Smits en columnist Yesim Candan zijn de eerste deelnemers aan de wintereditie. Met publiek.

Het wordt een extra leuk De Slimste Mens-seizoen voor Philip Freriks en Maarten van Rossem, want voor het eerst in anderhalf jaar is er weer publiek bij de opnames.

Jacob Derwig

Fans van de kennisquiz mogen als eerste applaudisseren voor acteur Jacob Derwig (BuZa), politiek verslaggever Marieke Smits en columnist Yesim Candan.

Daar blijft het natuurlijk niet bij. Presentatrice Milouska Meulens, filmregisseur Johan Nijenhuis en JA21-fractievoorzitter Joost Eerdmans doen later deze reeks een gooi naar de titel van Slimste mens.

Lisa Loeb

Die was de vorige keer voor cabaretière Lisa Loeb; haar sprankelende optredens leverden haar een hoop nieuwe projecten op. Zo gaf ze wekelijks haar kijk op het nieuws in Khalid & Sophie, schrijft ze columns voor vrouwenblad Flair en werkt ze aan een nog geheim tv-programma.

Meer over