De slimste mens

Wie wordt de winnaar van De slimste mens?

NPO 2 - vrijdag 21 januari om 20:39

© KRO-NCRV
Het confettikanon staat klaar: wie o wie wordt de winnaar van het negentiende seizoen van De slimste mens? Philip Freriks verwelkomt hoe dan ook de nummer 1 in het klassement Jacob Derwig én oud-winnaar Lisa Loeb. Zij mag de trofee overhandigen.

Wie o wie wordt de winnaar van het negentiende seizoen van De slimste mens? De drie finalisten van vanavond zijn Jacob Derwig, Frank Heinen en Martin Visser. Het belooft in ieder geval een zinderende finale te worden. De fans hopen op een spannender eindstrijd dan de vorige: met nog 4 seconden op de klok riep finalist Bram Douwes tegenstander Lisa Loeb al tot winnaar uit.

De slimste mens

Wat er ook gebeurt, Philip Freriks en Maarten van Rossem hebben hierna weer een half jaar de tijd om bij te komen van alle feitjes. Al jaren krijgt het duo steeds weer die ene vraag: hoelang denken ze nog door te gaan met de quiz? Freriks blijft er nuchter onder. “Zolang mijn gezondheid het toelaat en zolang mensen blijven kijken.” Over dat laatste hoeft hij zich geen zorgen te maken. Deze reeks trok per aflevering gemiddeld 1,7 miljoen kijkers.

Meer over