De slimste mens

De Slimste Mens start weer

NPO 2 - maandag 12 juli om 20:40

© KRO-NCRV
Met de start van het achttiende seizoen verwelkomt Philip Freriks de eerste kandidaten in de studio. Schrijfster Daphne Deckers, cabaretier Bert Visscher en First dates-maître Sergio Vyent gaan voor de dagwinst.

De meesterlijke overwinning van Rob Kemps is alweer een half jaar geleden, dus dat kan maar één ding betekenen: De slimste mens is weer klaar voor de start. Het achttiende seizoen trapt af met oud-fotomodel en schrijfster Daphne Deckers, cabaretier Bert Visscher en First dates-maître Sergio Vyent.

Sergio Vyent

Wat barman Victor kan, kan ik ook, moet Sergio Vyent gedacht hebben. Zijn tv-collega uit First dates hield het in 2019 vier afleveringen vol, Vyent gaat natuurlijk voor meer.

Daphne Deckers

Hij krijgt stevige concurrentie van Deckers, als we haar dochter Emma mogen geloven. De 23-jarige complimenteerde haar moeder onlangs in Het Financieele Dagblad. “Ze is gewoon heel slim, het tegendeel van een dom blondje.” Eens zien of ze gelijk heeft en Deckers de eerste ‘Slimste van de dag’ is van deze zomer.

Meer kandidaten

Later dit seizoen zullen we onder andere nog terugzien: zangeres Ellen ten Damme, komiek Najib Amhali, cabaretier Marc-Marie Huijbregts, journaliste Barbara Barend, Tweede Kamerlid Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) en haar collega Laurens Dassen (Volt).

Meer over