De slimste mens

Volgt Lisa Loeb straks Rob Kemps op als winnaar van De slimste mens?

NPO 2 - vrijdag 27 augustus om 20:35

© KRO-NCRV
Zeven maanden kon Rob Kemps genieten van zijn bokaal die hij won in De slimste mens, maar nu is het tijd om deze af te staan aan zijn opvolger: de achttiende winnaar alweer. De finalisten azen alle drie op winst, maar er kan er maar een de slimste zijn.

Zeven maanden kon Rob Kemps genieten van zijn De slimste mens-bokaal, maar nu is het echt tijd om deze af te staan aan zijn opvolger.

Rob Kemps

Aan wie de feestzanger de trofee zal uitreiken in deze finale, is nog even afwachten. Maar zeker is dat Kemps die niet overhandigt zonder een mooie speech te geven. Kijkers waren al erg enthousiast over zijn overwinningswoorden. "Zo zie je maar lieve kinderen, al begin je met lts-zwakstroom of een middelmatige horecaopleiding, als je Wikipedia volgt en een keer een boek leest, kom je nog best ver."

The Wheel

Zijn deelname en - niet te vergeten - vlotte babbel hebben hem geen windeieren gelegd. Kemps presenteert binnenkort zijn eigen quiz The wheel en maakt met Matthijs van Nieuwkerk een documentaireserie over Franse chansons.

Lisa Loeb, Joost Oomen en Bram Douwes

In de finale neemt Lisa Loeb, de favoriet voor de eindoverwinning, het op tegen Joost Oomen en Bram Douwes. Anders dan bij alle andere afleveringen gaat de laatste ronde even iets anders. De twee beste spelers strijden in de finale om de winst van het seizoen.

Wie-o-wie wordt De slimste mens van 2021?

Meer over