Ik vertrek

De strandtent van Sylvia en Nico in Ik vertrek

Sylvia en Nico emigreerden in 2012 naar Spanje om daar een strandtent te beginnen. Horeca-ervaring had het stel niet en ook financieel gezien liep het niet op rolletjes. Hoe gaat het nu met het koppel? Dit is een herhaling van de uitzending uit 2016

Sylvia en Nico verlieten in 2012 huis en haard om een strandtent in Spanje te beginnen. In deze Ik vertrek is er een terugblik op hun emigratie en vertelt het stel hoe de zaken er nu voor staan. Het besluit was destijds snel genomen: tijdens een vakantie zagen Sylvia en Nico een café te koop staan, dat ze met veel liefde wilden overnemen. Een gewaagde beslissing, want ze hadden allebei geen horeca-ervaring.

Muziekavonden

Het werkelijke probleem zat 'm eerder in de 25.000 euro die het stel aan de toenmalige huurder Melanie betaalde. Eigenaar Jésus vond het geen slimme actie, want zij was hem nog geld verschuldigd. De koop ging uiteindelijk door, maar de klanten bleven weg. Tegenwoordig gaat het goed met het café, deels door de muziekavonden die het koppel organiseert.

Meer over:

Reageren