De Top 4000 muziekquiz

Wolter Kroes en John de Bever testen hun kennis in De Top 4000 Muziekquiz

SBS 6 - vrijdag 23 december om 21:29

© Talpa
Presentator Evelien de Bruin en illusionist Hans Klok spelen in De Top 4000 Muziekquiz tegen volkszangers Wolter Kroes en John de Bever. Mocht Gerard Ekdom vragen over het Nederlandse lied in petto hebben, dan zitten de laatste twee gebeiteld.

Gerard Ekdom is voor zijn gevoel vast pas net begonnen met De Top 4000 Muziekquiz, maar op deze 23 december komt deze derde reeks alweer ten einde. 

De Top 4000 Muziekquiz

In deze laatste aflevering wacht er echter nog wel een enorme strijd. Niemand minder dan volkszangers Wolter Kroes en John de Bever nemen het namelijk op tegen Hans Klok en presentatrice Evelien de Bruijn. Wie weet het meest over de nummers en artiesten die in deze behoorlijke lange lijst staan? Eén ding is zeker: als Gerard Ekdom een vraag heeft over het Nederlandse lied, zou het haast teleurstellend zijn als de Wolter of John deze niet weten. 

Gerard Ekdom

Als het aan de kijkers had gelegen, had dit overigens niet het enige muziekprogramma geweest dat Gerard Ekdom rond deze tijd van het jaar zou presenteren. Zij hoopten namelijk dat hij Matthijs van Nieuwkerk zou vervangen in de Top 2000 Quiz. Helaas dacht hij daar zelf anders over, zo bleek uit een statement op Twitter.

Meer over