De TV Kantine

26 April 2010 12:48 | kijktips | Door Televizier

Paul de Leeuw word je niet zomaar. Daar kan Carlo Boszhard over meepraten. Want voor hij enigszins op de presentator lijkt, zit hij uren in de grime. Barbara van Munster leidt het grimeteam van De TV Kantine.

"Als alle lenzen, kinnen, pruiken, oren en neuzen binnen zijn, gaan we aan de slag", vertelt ze.

"Het verschilt per type hoe lang je ermee bezig bent. Met Gerda Smit waren we uren bezig en ook Barack Obama was een hele klus. Ze zijn allemaal leuk om te doen. Elk neusje is weer leuk om te plakken, want het is altijd weer spannend of het gaat lijken."

Irene Moors staat regelmatig versteld van de kwaliteiten van Barbara. "Zij kan echt toveren", zegt ze. "Dan zit je voor de spiegel heel lang naar jezelf te kijken en op een gegeven moment kijkt ze even goed, zet ze een streepje - god mag weten waar - en ineens is het er dan. Dan bén ik Tatjana. Corry Konings was ook te gek. Het is bijna eng om jezelf dan in de spiegel te zien."

Barbara’s persoonlijke favoriet is Kim Holland, maar, benadrukt ze, 'qua grime is dat niks'. Carlo beaamt dat: "Irene is altijd het snelst Kim Holland en ik ben altijd het snelst Marc-Marie."

Alles is Oranje
Ook in de TV Kantine ontkomen we niet aan Koninginnedag. In de aflevering 'Alles is Oranje' wordt gefluisterd dat de voltallige koninklijke familie naar de TV Kantine komt. Onder meer Kelly van der Veer en Patricia Paay vervullen een gastrol in de aflevering van vrijdag.

Meer over