Sonic the Hedgehog

De TV-première van Sonic The Hedgehog op Paramount Network

Paramount - dinsdag 24 mei om 20:30

© Paramount Network

Heb je geen zin om urenlang te zoeken naar die ene goede film of serie? Dan is dit je geluksdag! Vanaf vandaag is Paramount Network beschikbaar in Nederland, de tv-zender die de grootste Hollywoodsterren gewoon bij jou thuisbrengt. 

Paramount Network trapt op deze dinsdag 24 mei af met de tv-première van Sonic The Hedgehog (2019). In deze remake van de originele film uit 1996 maken we kennis met Sonic, een supersnelle antropomorfe blauwe engel. De overheid is erop gebrand om hem uit te schakelen, maar dat kan sheriff Tom Wachowski (James Marden) niet zomaar laten gebeuren. Hij reist daarom af naar San Francisco om Sonic te helpen in strijd tegen de kwaadaardige dr. Ivo Robotnik (Jim Carrey). Gaat het hen lukken om dit doel te bereiken?

Paramount Network

De nieuwe tv-zender Paramount Network vervangt Spike, en dat heugelijke moment gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Elke maandag t/m vrijdag om 20:30 uur zie je er namelijk de beste Hollywood films. Met deze week: Sonic The HedgehogGemini ManThe Boy in The Striped Pyjama en Teenage Mutant Ninja Turtles. Ook kun je er de komende tijd terecht voor tv-series als Yellowstone en Elementary.

Paramount Network is de nieuwe TV-zender van Nederland en vind je gewoon op TV bij Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over