Kijkcijfers dinsdag 13 september 20222

De TV van gisteren: Ajax verliest voor 1,7 miljoen kijkers van Liverpool

14 september 2022 09:41 | kijktips | Door Irma Tomas

© ANP
Ajax hield de stand in Liverpool lang op 1-1 maar kreeg één minuut voor het eindsignaal toch een tegengoal om de oren. 1,7 miljoen kijkers zagen het op RTL 7 gebeuren. 

Het was een zware Champions League-wedstrijd voor de Amsterdammers. Liverpool was veel sterker dan Ajax dus het was een wonder op zich dat de stand zo lang gelijk bleef. Dat de tegengoal zo laat kwam, maakt het verlies wel extra zuur. 

De Avondshow met Arjen Lubach

Alleen het Journaal van 8 uur werd met 1,8 miljoen beter bekeken dan de wedstrijd van Ajax. We Zijn er Bijna leverde kijkers in vanwege het voetbal en eindigde met 942.000. Opsporing Verzocht had er 878.000. De Avondshow met Arjen Lubach trok dinsdagavond 797.000 kijkers. Daarin vertelde André van Duin waarom Animal Crackers niet meer terugkeert op tv.

Angela de Jong en Johan Derksen

Vandaag Inside had een slechte avond (ook vanwege het voetbal) en trok daarom slechts 587.000 kijkers. De mensen die niet keken misten een ruzie tussen Johan Derksen en Angela de Jong. Derksen vindt dat Angela te kritisch schrijft over John de Mol en ging behoorlijk ver in zijn kritiek op de AD-columniste. De meeste kijkers kozen de kant van Angela.

Meer over