De verbouwing

Tjitske Reidinga's leven staat op instorten in De Verbouwing

Viaplay TV - zaterdag 23 maart om 21:53

© Entertainment One Benelux
Het leven lacht plastische chirurg Tessa toe in De Verbouwing. Een verbouwing brengt daar verandering in: ineens staat haar mooie leventje op instorten.

Plastisch chirurg Tessa van Asselt (Tjitske Reidinga) is eigenaar van een privékliniek en bezig met het opbouwen van een glansrijke carrière. Alles lijkt haar voor de wind te gaan.

De verbouwing

Haar man Rogier (Mark Rietman) zit daarentegen zonder werk, dus om iets om handen te hebben stort hij zich vol op de verbouwing van hun huis. 

Als die verbouwing een stuk duurder uitvalt dan gepland, beginnen de problemen. Haar huwelijk begint te wankelen en ook zakelijk ontstaan er problemen. Dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Tessa's oude vlam Johan (Peter Blok) duikt plotseling op. Hij heeft is het type louche sjacheraar met gladde praatjes en belooft Tessa's problemen op te lossen. Alleen wat staat daar tegenover?

Je ziet het in De Verbouwing.

Tjitske Reidinga

Na Terug naar de kust en De eetclub is dit alweer de derde verfilming van een boek van Saskia Noort van regisseuse Will Koopman. Ook met de casting van De Verbouwing begaf ze zich op bekend terrein.

Met hoofdrolspeler Tjitske Reidinga had ze al eerder succesvol samengewerkt bij de serie Gooische vrouwen en de daaropvolgende speelfilms. 

Meer over