De Verhulstjes

Realityserie De Verhulstjes gaat van start op RTL5

RTL 5 - vrijdag 19 november om 20:30

© Beeldfabriek
Geen sterallures voor Studio 100-baas Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen en kinderen Marie en Viktor. In hun eigen realitysoap getiteld De Verhulstjes geeft het vrolijke gezin een inkijk in hun rijke leven dat eigenlijk heel gewoon is.

In Nederland hebben we de Meilandjes, in België zorgen De Verhulstjes voor vrolijke reality-tv. Studio 100-baas Gert Verhulst en zijn gezin geven een inkijk in hun leven dat een stuk gewoner is dan mensen verwachten van een miljonair. De hond moet naar de dierenarts en de verjaardag van dochter Marie (26) verdient een feestje met het hele gezin.

Gert Verhulst

De familie Verhulst is hecht, maakt zelden ruzie en vooral veel lol. Zo zagen we ook al een klein beetje in de uitzending van The Masked Singer. Marie en broer Viktor (27) noemen zichzelf de beste vrienden. “Mensen kijken blijkbaar graag naar de banaliteiten in het leven”, zei Gert Verhulst in de Telegraaf over de serie die er in Vlaanderen al twee seizoenen op heeft zitten. “Voor veel kijkers was het een soort openbaring dat ik er ook verfrommeld uitzie als ik ’s ochtends mijn bed uitstap.”

Meer over