De verraders

Wie van de Verraders blijft deze week ongezien?

RTL 4 - vrijdag 15 april om 20:01

© RTL Nederland
Het centrum van de Duitse stad Aken is populair bij toeristen. Laat dit nu net de plek zijn waar de deelnemers van De Verraders 2022 ongezien moeten blijven voor hun missie. De Getrouwen proberen te bewijzen dat ze écht onschuldig zijn.

Een spannende missie voor de overgebleven deelnemers aan De Verraders. De kandidaten die dus na de eerste en tweede aflevering zijn ontkomen aan de grijpgrage handjes van de Verraders, wagen zich deze week in het centrum van de Duitse stad Aken. Deze toeristische trekpleister is bepaald geen plek om ongezien te blijven, dus de kandidaten moeten keihard werken aan hun onzichtbaarheid.

De Verraders

Dat doen ook de Verraders oftewel Stefano Keizers, Ortál Vriend en Jamie Westland, die nog steeds in het geheim moeten opereren. Intussen proberen ze posities op belangrijke plekken te bemachtigen, die zijn immers noodzakelijk om hun opdracht in het spel te laten slagen. En de Getrouwen willen bewijzen dat ze écht onschuldig zijn.

Steven Kazàn

Steven Kazàn kan daarover meepraten. Hij deed vorig jaar mee aan het programma en werd vaak voor Verrader aangezien, ook omdat hij snel rood werd. “Had ik vroeger op school al als ik de beurt kreeg. Niet handig”, zei hij daarover in het AD.

Meer over