Videoland première: De verraders Videoland-editie)

Het nieuwe seizoen De Verraders breekt aan

RTL 4 - zondag 5 december om 21:29

© Videoland
Voordat de wintereditie van De Verraders te zien is op Videoland, beleeft de special zijn primeur bij RTL. Dit keer is Drenthe het strijdtoneel en Art Rooijakkers de presentator van het spel. Met onder meer Shelly Sterk en Ellen Hoog.

Voordat de wintereditie van De Verraders wekelijks te zien is bij Videoland, beleeft de special zijn primeur op RTL 4 op het tijdslot van Humberto. Tijl Beckand laat deze editie op een Drents landgoed aan zich voorbijgaan, Art Rooijakkers is dit keer de leider van het geniepige spel.

Romana uit B&B Vol Liefde

Hij introduceert in deze eerste aflevering nieuwe en spannende spelelementen en natuurlijk de twaalf kandidaten. Met onder meer Shelly Sterk, oud-hockeyer Ellen Hoog, Mocro maffia-acteur Iliass Ojja ('Taxi' in de serie) en misschien wel de leukste van allemaal: Romana uit B&B Vol Liefde. In het liefdesprogramma liet ze al snel merken dat ze het hart op de tong heeft en of ze nu een verrader is of niet, haar bijdehante gedrag kan sowieso een goede bliksemafleider zijn om zichzelf niet verdacht te maken.

Meer over