De verraders

Zilver ligt voor het grijpen in De Verraders

RTL 4 - vrijdag 29 april om 20:00

© Videoland still
De Verraders boeken succes als onzichtbare tegenstanders. Langzaam maar zeker weten ze de groep uit te dunnen, wat de Getrouwen zwaar valt. Bij een missie waarbij zilver voor het grijpen ligt, heeft iedereen plezier.

De Getrouwen krijgen het steeds zwaarder in De Verraders. Zij zien hun groep langzaam uitdunnen, met dank aan hun onzichtbare tegenstanders die het op hen hebben gemunt. Zo kregen Joep Sertons en Giel de Winter 's nachts de bons kregen, terwijl Aran Bade en Stella Bergsma het aan tafel moesten bekopen.

De Verraders

Gelukkig valt er deze week ook nog wat te lachen. Tijdens hun missie ligt het zilver voor het grijpen en daarbij hebben alle kandidaten veel plezier. Maar ook dit keer wacht hen een zitting aan de ronde tafel, waar het er een stuk serieuzer aan toe gaat.

Tijl Beckand

Het eerste seizoen was vorig jaar een regelrecht succes. En ook nu weten veel kijkers het programma weer te vinden. “Vooral de liefhebbers van thrillers en spelletjes vol list, leugens en bedrog. Ik zou het omschrijven als een combinatie van 'high end Big Brother' en Agatha Christie”, zei presentator Tijl Beckand in 2021 tegen het ANP.

Meer over