De vier vuisten in het kwadraat

De dubbelgangers van Bud Spencer en Terence Hill

RTL 7 - woensdag 4 augustus om 20:29

© amc.cz.amcnipress.tv
Twee Braziliaanse miljonairs hebben een stel gevaarlijke gangsters tegen zich in het harnas gejaagd. Hun oplossing: dubbelgangers.

Wat doe je als je puissant rijk bent en je hebt een stel criminelen achter je aan? De Braziliaanse neven Bastiano en Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo weten wel een oplossing.

De vier vuisten in het kwadraat

Bastiano (Terence Hill) en Antonio (Bud Spencer) huren in De vier vuisten in het kwadraat gewoon twee dubbelgangers in. Zo kunnen ze zelf relaxed leven terwijl hun evenbeelden het gevaar trotseren.

Kost wat, maar dan heb je ook wat. Voor een miljoen dollar per persoon huren de Coimbras een stel gasten in die als twee druppels water op hen lijken.

Terence Hill en Bud Spencer

Dat zijn stuntman Greg Wonder (Bud Spencer) en jazzsaxofonist Eliot Vance (Terence Hill). Op papier een hartstikke leuk plan, maar in praktijk pakt het niet al te best uit.

Eliot en Greg genieten met volle teugen van hun nieuwe rol. Met hun uitspattingen zet het duo heel Rio de Janeiro op z'n kop. En dat wil wat zeggen.

De saxofonist en de stuntman maken er een enorme chaos van. Zo erg zelfs dat Bastiano en Antonio zich gedwongen zien terug te keren naar Rio.

Dat zorgt in De vier vuisten in het kwadraat voor flink wat verwarring. Zelfs de criminelen die achter de broers aanzitten weten niet meer wie ze nou om het leven moeten brengen.

Meer over