De vier vuisten slaan op hol

Terence Hill lift mee met Bud Spencer

RTL 7 - dinsdag 3 augustus om 22:24

© https://medien.sky.de/
Het kan ook nooit eens keer rustig gaan voor Bud Spencer en Terence Hill. Deze keer raakt het Italiaanse actieduo zelfs in een internationaal spionagecomplot verzeild.

Ze zijn een beetje de Bassie en Adriaan van de Italiaanse actiefilm: Bud Spencer en Terence Hill. Zie je Bud Spencer gaan dan komt Terence Hill eraan.

De vier vuisten slaan op hol

In de actiekomedie De vier vuisten slaan op hol is dat niet anders. Bud Spencer speelt de bonkige trucker Doug.

Met de vlam in de pijp scheurt hij door het Amerikaanse land. Doug is een aardige jongen, dus als hij een lifter ziet staan, neemt hij die mee.

Die lifter is – hoe kan het ook anders – Terence Hill. In deze film heet zijn personage Rosco.

Wat ook niet anders kan: als Bud en Terence eenmaal samen zijn, wordt het vanzelf een chaos. Die chaos begint dit keer bij een politiecontrole.

Terence Hill

De agenten in kwestie zien Doug en Rosco namelijk aan voor een stel voortvluchtige criminelen. Tijd om de benen te nemen dus. En hoe kun je de politie beter afschudden dan door op het eerste het beste vliegtuig te stappen? 

Op het vliegveld blijkt dat er best nóg een persoonsverwisseling bij kan voor 'De vier vuisten': daar ziet men de trucker en de lifter aan voor geheim agenten.

Dat tweede misverstand levert hen in De vier vuisten slaan op hol  niet alleen een gratis vlucht naar Miami op, ze krijgen ook nog eens een koffer vol geld mee. Als dat maar goed gaat...

Meer over