De vrienden van Amstel LIVE!

Het dak gaat eraf bij De Vrienden van Amstel LIVE!

RTL 4 - donderdag 19 mei om 20:30

© Amstel
Eén ding is zeker tijdens de editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in 2022: het dak gaat eraf tijdens de optredens in Ahoy Rotterdam. In deze tweede en laatste compilatie-aflevering de hoogtepunten uit de grootste kroeg van Nederland.

Zet het geluid van de tv harder en schuif de bank maar aan de kant. De 2022-editie van De Vrienden van Amstel LIVE! is toe aan zijn tweede en laatste compilatie-aflevering.

Miss Montreal

Voor Sanne Hans was het hoogtepunt van deze editie Door de Wind, dat ze samen zong met Maan, vertelde ze bij Jinek. Die koos in dezelfde uitzending voor Vivo per Lei, haar duet met Nick Schilder. De twee zongen het Italiaanse liefdeslied vorig jaar al tijdens een optreden van The Streamers. Dat deden ze met zo veel overgave, dat de kijkers het uitriepen tot het hoogtepunt van de avond.

Thomas Acda

Thomas Acda’s favoriete moment van De Vrienden van Amstel LIVE! is de vijf minuten voordat hij het podium op gaat. "Vanwege de spanning. Dat is het moment waarop je verandert in de artiest", aldus de zanger.

Meer over