De Vrienden Van Amstel LIVE 2024

Meezingen vanaf de bank met De Vrienden Van Amstel LIVE 2024

RTL 4 - zaterdag 27 januari om 20:01

© Bart Heemskerk
RTL zendt een registratie uit van de 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE 2024 vanuit Ahoy. Artiesten als Guus Meeuwis, Nick Schilder, Duncan Laurence en Kraantje Pappie bundelen hun krachten tijdens De Vrienden Van Amstel LIVE 2024. De Vlaamse band Clouseau laat ook van zich horen.

De afgelopen weken schudde Ahoy geregeld op z’n grondvesten dankzij de 26e editie van De Vrienden Van Amstel LIVE. Het evenement staat gezien de sponsor ook wel bekend als ‘de grootste kroeg van Nederland’. Na veertien avondvullende shows zijn ruim 200.000 bezoekers getuige geweest van het spektakel. Vanavond is een registratie te zien van het grote meezingfeest waar een keur aan Nederlandse én Vlaamse artiesten hun opwachting maakt.

Lees ook: Dit is waarom Weet Ik Veel aankomende zaterdag niet te zien is 

Duncan Laurence en S10

Voor het eerst in twintig jaar is Clouseau weer van de partij, daarnaast treden ook artiesten als Guus Meeuwis, Nick Schilder, Kraantje Pappie en Rowwen Hèze op. Absoluut hoogtepunt van deze editie was een eerbetoon aan Queen. Duncan Laurence en S10 brachten een ode aan de Britse rockband die de montage vast heeft gehaald.

Wanneer is De Vrienden van Amstel LIVE 2024 op televisie te zien?

Een registratie van De Vrienden van Amstel LIVE 2024 is op zaterdag 27 januari vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over