De vrienden van Amstel

Genieten maar: RTL zendt een tv-registratie uit van De Vrienden van Amstel

RTL 4 - donderdag 2 maart om 20:31

© ANP / Paul Bergen
RTL zendt vanavond een tv-registratie uit van de 25e editie van De Vrienden van Amstel dat vorige maand nog 28 Nederlandse artiesten samenbracht in Ahoy. De band Chef'Special verzorgt de opening, Anouk en Emma Heesters zingen themalied 'Met jou kan ik het aan'.

Het is met recht de grootste concertreeks ooit in Nederland: afgelopen januari traden 28 artiesten maar liefst twintig avonden op in Ahoy als De Vrienden van Amstel. De show duurde meer dan drieënhalf uur, toch is het de makers gelukt een compilatie van louter hoogtepunten te maken.

Anouk en Emma Heesters

De exacte samenstelling is nog een verrassing, maar dat de opening door Chef'Special de eindmontage heeft gehaald, ligt voor de hand. Anouk is ongetwijfeld ook van de partij. Ze schreef 'Met jou kan ik het aan', dat als themalied voor deze editie dient. De Haagse rockdiva zingt het samen met jong talent Emma Heesters.

De Vrienden van Amstel

Voor Nick Schilder en Simon Keizer is het de laatste maal dat ze samen optreden als gastheren van het festijn. Volgend jaar neemt Kraantje Pappie het stokje over.

Ben je na het zien van deze registratie al benieuwd naar meer? Deel twee volgt volgende week donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Meer over