Death in paradise

Maak je klaar voor een tropische kerst met de hitserie Death in Paradise bij BBC First

BBC First - dinsdag 27 december om 18:00

© BBC First
Voor iedereen die wel van kerst houdt, maar niet van de vrieskou die erbij hoort is er goed nieuws! Met de kerstspecial van Death in Paradise beleef je de mooiste dagen van het jaar in tropische sferen.

Death in Paradise is een komische detectiveserie die zich afspeelt op het - fictieve - Caribische eiland Saint-Marie, waar detective Neville Parker (Ralf Little) moordmysteries oplost.

Een warme kerst

Met een prachtig versierde kerstboom is Neville helemaal klaar voor de feestdagen. Hij kijkt enorm uit naar het bezoek van zijn geliefde moeder die hij erg heeft gemist. Ook zijn partners in crime - Selwyn (Don Warrington) en Marlon (Tahj Miles) hebben zin in de kerstdagen.

Bekijk ook: alles over de hitseries van BBC First

Moordmysterie

Er wordt roet in het eten gegooid wanneer een true crime podcaster dood wordt gevonden. Moesten de oude zaken die hij oprakelde soms met rust worden gelaten?

De mysterieuze zaak roept vragen op over een cold case die zich afspeelde tijdens kerst in 1977. Een misdaad die Selwyn nooit op heeft kunnen lossen. Kan Neville hem helpen om de zaak nu wel tot een goed einde te brengen?

Death in Paradise Christmas Special is op dinsdag 27 december om 18:00 uur te zien bij BBC First

Meer over