Deep shit

Veerle en Sara werken zich opnieuw in de nesten

NPO 3 - zondag 31 oktober om 20:20

© BNNVARA
Sara heeft zich in deze aflevering van Deep Shit stevig in de nesten gewerkt. Ze moet voor haar werk de vrouw interviewen die ze samen met Veerle heeft bedreigd: de medewerker van de dierenwinkel. Dat lukt alleen als ze zich onherkenbaar vermomt.

Veerle (Jennifer Hoffman) en Sara (Fockeline Ouwerkerk) werken zich in Deep Shit alsmaar verder in de misère. Ze hebben de jeugdige crimineel Tarik in een opwelling opgesloten in Veerles stacaravan, en hij rammelt inmiddels van de honger.

Fockeline Ouwerkerk

Intussen zit Sara in haar maag met de gewapende actie in de dierenwinkel. Ze heeft er samen met haar partner in crime met een vuurwapen lopen zwaaien en moet nu voor haar werk de vrouw interviewen die ze er heeft bedreigd. Ze probeert dit zo onherkenbaar mogelijk te doen, maar uiteraard dreigt ook deze situatie uit de hand te lopen. Ouwerkerk had veel lol in deze steeds verder escalerende situatie: “Ze komen steeds dieper in de ellende en op een gegeven moment zijn ze helemaal los. Dat is zó leuk om te spelen!”

Meer over