Deep shit

Hoe loopt het af voor Veerle en Sara in Deep shit?

NPO 3 - zondag 24 oktober om 20:20

© BNNVARA
Vinexvrouwen Veerle en Sara uit de gloednieuwe reeks Deep shit hebben uit verveling met een vuurwapen gezwaaid in een dierenwinkel. Nu verschijnen beelden van hun actie op tv, en ze zijn bang dat ze worden herkend. Het is dus tijd voor een metamorfose.

Hoe nu verder, is de grote vraag die Veerle (Jennifer Hoffman) en Sara (Fockeline Ouwerkerk) zich stellen in Deep shit. In een moment van onbezonnenheid hebben ze met een vuurwapen een dierenwinkelmedewerker gedwongen hen een cavia te verkopen. En nu zitten de verveelde vinexvrouwen met een groot probleem.

Fockeline Ouwerkerk

De tergende sleur is weliswaar onderbroken, maar nu zijn beelden van hun actie op tv te zien. Ze moeten snel iets aan hun uiterlijk doen, anders worden ze herkend. Gelukkig hebben de vrouwen een goede kapper aan wie ze deze klus kunnen overlaten. Dan moet die wel willen meewerken. Op de weg terug naar huis komen de twee voor een nieuwe uitdaging te staan. Er wordt een tankstation overvallen, en Sara besluit zich met de situatie te bemoeien.

Meer over