Deep shit

Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk bundelen krachten in Deep shit

NPO 3 - zondag 17 oktober om 20:20

© Mark De Blok
Veerle en Sara, twee karakters uit de nieuwe reeks Deep shit, wonen in een vinexwijk en zijn volledig vastgeroest. Na een confronterende ontmoeting in de supermarkt, besluiten ze in deze nieuwe komisch actieserie een avontuurlijke draai aan hun saaie leventje te geven.

De huizen lijken sprekend op elkaar. De straten liggen vol stepjes, ballen en ander speelgoed. En de bewoners: allemaal jonge stellen met twee kinderen. Veerle (Jennifer Hoffman) en Sara (Fockeline Ouwerkerk) wonen in Deep shit in een buurt die voldoet aan alle clichébeelden van de vinexwijk. Ze vervelen zich er helemaal een ongeluk.

Thelma & Louise

Als ze elkaar tegenkomen in de supermarkt, worden ze geconfronteerd met hun eigen, vastgeroeste leven en besluiten ze dat het tijd is voor avontuur. Dat begint als ze het pistool van kleine crimineel Tarik in handen krijgen. Vervolgens loopt het in een dierenwinkel gierend uit de klauw en blijken de vrouwen zich in een avontuur van Thelma & Louise-achtige proporties te hebben gestort. Intussen houden ze thuis de schijn op.

Meer over