Deep shit

Deep shit nadert zijn ontknoping

NPO 3 - zondag 28 november om 20:19

© BNNVARA
Veerle en Sara zijn tot hun schrik samen met hun echtgenoten tegelijk op de kinderboerderij. Hun mannen kunnen het prima met elkaar vinden, en dat vinden ze maar niets. Ze zetten daarom in deze aflevering van Deep Shit een enorme ruzie in scène.

Ze zeiden het in het begin van de serie al: de grootste nachtmerrie van Veerle (Jennifer Hoffman) en Sara (Fockeline Ouwerkerk) is dat hun mannen bevriend zouden raken. En dat scenario dreigt zich in de voorlaatste aflevering van Deep Shit te voltrekken, want de twee vrouwen zijn per ongeluk met hun echtgenoten op dezelfde plek: de kinderboerderij.

Jennifer Hoffman

Veerle houdt haar Bert gezelschap tijdens een politieke bijeenkomst, en loopt er Sara en Martijn tegen het lijf. De mannen kunnen het prima met elkaar vinden en de partners in crime vrezen dat er nu meer gezamenlijke sportactiviteiten, kinderspeelafspraken en kringverjaardagen komen in hun bomvolle agenda’s. Die kunnen ze er echt niet meer bij hebben en dus zetten Veerle en Sara een enorme ruzie in scène.

Meer over