Deep shit

Sara speelt dubbelspel in Deep Shit

NPO 3 - zondag 7 november om 20:20

© BNNVARA
Als je dacht dat de dames van Deep Shit zich in de eerste afleveringen al genoeg in de nesten hadden gewerkt door zich te begeven in een criminele cultuur, heb je het mis. Ook in deze vierde aflevering is het raak. 

Het plot van deze vierde aflevering van Deep Shit is namelijk als volgt: Debbie en Tarik zitten samen opgesloten in een stacaravan. Mede door Sara (Fockeline Ouwerkerk), die voor haar werk een reportage moet maken over Debbies verdwijning. Dit niet alleen tot groot ongemak van haarzelf, maar ook tot groot ongenoegen van haar collega, de doorgewinterde verslaggever Romano. Hij is daar namelijk - zacht gezegd - niet blij mee; dat had hij willen doen.

Fockeline en Jennifer

Voor Fockeline Ouwerkerk en Jennifer Hoffman is de release van deze serie een droom die uitkomt. "Dit is een supergave serie die Fockeline en ik samen hebben mogen ontwikkelen bij Fiction Valley", zo legde Jennifer deze week nog uit bij HLF8. "Er is ons letterlijk gevraagd: wat willen jullie maken? Dat is uniek en dat hebben we allebei nog nooit meegemaakt", aldus Fockeline. "We wilden niet meer de succesvolle vrouw uit een romcom spelen. We wilden eigenlijk nog gekker dan dit is geworden. Maar we wisten dat het absurd moet zijn, komedie en stoer, en dat zit erin." 

Meer over