Het blok

Terugkeer van het populaire programma Het Blok op 22 april bij Net5

NET 5 - maandag 22 april om 20:27

© Talpa
Vanaf 22 april kunnen liefhebbers weer volop genieten, want het populaire programma Het Blok maakt zijn langverwachte comeback op Net5. Ditmaal staat Dennis van der Geest aan het roer als presentator.

De oud-judoka neemt hiermee officieel het stokje over van Erik van der Hoff en Renate Verbaan, die de show in het verleden presenteerden.

Het Blok

In het Net5-programma Het Blok strijden vier koppels maar liefst zeven weken lang tegen elkaar. Ze krijgen ieder aan het begin van het avontuur een eigen bouwval toegewezen, die ze kamer voor kamer moeten gaan verbouwen tot een waar droomverblijf. Uiteraard is dit makkelijker dan het lijkt: ze moeten zich aan een beperkt budget houden en werken met strakke deadlines.

Hoewel een deskundige jury wekelijks de ruimtes beoordeelt, komt het in de laatste fase aan op eventuele kopers. De appartementen worden namelijk stuk voor stuk te koop aangeboden. Welke woning levert het meeste op? Het koppel met de meeste overwaarde wordt gekroond tot winnaar van Het Blok en gaat naar huis met 100.000 euro!


Dennis van der Geest

Aangezien de vier stellen er allemaal op gebrand zijn om te winnen en de concurrentie flink hoog kan oplopen, is er een goede presentator nodig om de boel in goede banen te leiden. Die taak is weggelegd voor Dennis van der Geest, die hiermee direct zijn debuut maakt op Net5. Voorheen verscheen hij voornamelijk in programma's op SBS6, zoals Million Dollar Island, Waar Is Mijn Erfenis? en De Prins met het Witte Haar.

Het Blok is vanaf 22 april iedere werkdag vanaf 20:30 uur te zien op Net5.

Meer over