Dertigers

Dertigers is terug met een gloednieuw seizoen!

NPO 3 - maandag 8 augustus om 21:48

© BNNVARA
Het derde seizoen van Dertigers begint voor Pieter met een klein tuinhuisje als woning. Hij en Luuk moeten het nu zonder Saar doen. Ondertussen overwegen Alex en Elias zwanger te worden. Lot is al in verwachting, maar Bart wil liever scheiden.

In 2020 beloofde BNNVARA het al en nu is het zover: Dertigers is terug met een derde seizoen! De omroep kon ook niet anders, na het gigantische succes van het eerste seizoen.

Groot succes

Regisseur Elzelien Peters zegt tegen Metro dat ze het succes van de serie wel begrijpt: "Ik denk dat dat toch komt door de herkenbaarheid en de groepsdynamiek. De mensen dragen ook geen overdreven outfits en zijn niet heftig opgemaakt. Je wordt niet afgeleid door randzaken, maar zit dicht op het echte verhaal, waardoor je erin mee kunt gaan."

Nieuwe perikelen

In dit nieuwe seizoen woont Pieter in een tuinhuisje en snapt de vriendengroep de situatie met Saar niet helemaal. Alex en Elias denken na over gezinsuitbreiding. Lot probeert - terwijl ze zwanger is - om te gaan met Bart die geen toekomst meer in hun huwelijk ziet.

Meer over