Despicable Me 3

Gaat Gru weer het slechte pad op?

SBS 9 - vrijdag 4 maart om 20:30

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
In Despicable Me maakte superschurk Gru dankzij weesmeisjes Margo, Edith en Agnes de overstap naar het rechte pad. Maar lukt het hem ook om op dat pad te blijven?

Sinds hij weesmeisjes Margo, Edith en Agnes heeft geadopteerd, is superschurk Gru een ander mens. Hij heeft zijn schurkenstreken zelfs aan de wilgen gehangen.

Despicable Me 3

Sterker nog, Gru heeft de overstap gemaakt naar de Anti-Villain League, een speciale eenheid van superschurkenbestrijders. Zijn ervaring in de misdaad komt hem goed van pas bij het oppakken van oud-collega’s.

In Despicable Me 3 gaat dat toch fout. Gru en zijn vrouw (en AVL-collega) Lucy slagen er niet in om schurk Balthazar Bratt in de kraag te vatten. Hun baas is daar niet blij mee: die ontslaat Lucy en Gru.

Na deze tegenslag in zijn carrière krijgt Gru schokkend nieuws: hij heeft een tweelingbroer die hij nooit heeft gekend. Deze Dru nodigt Gru uit in zijn huis in het land Freedonia.

Steve Carell

Eenmaal in Freedonia blijkt Dru de ideale tweelingbroer te zijn: hij is superaardig, superknap en superrijk. En hij heeft Gru niet helemaal naar Freedonia laten komen om alleen maar kennis te maken.

Dru vraagt zijn tweelingbroer om hem de fijne kneepjes van het superschurkenvak bij te brengen. Of Gru dat doet? Je ziet het in Despicable Me 3

Voor acteur Steve Carell is het de derde keer dat hij de stem van Gru inspreekt. Deze keer neemt hij nóg een rol voor zijn rekening: Carell is ook te horen als tweelingbroer Dru.

Meer over