Rob Schneider verwent vrouwen

30 Juli 2020 15:15 | kijktips | Door Televizier

© http://serwis.polsat.com.pl/
Een sullige aquariumschoonmaker maakt een opzienbarende carrièreswitch: hij wordt gigolo. Het kan haast niet anders of dat gaat een spervuur aan grappen opleveren.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Sommige mensen hebben de mislukking gewoon aan hun kont hebben. Wat ze ook proberen, ze maken er steevast een potje van.

Deuce Bigalow: Male Gigolo

Deuce Bigalow (Rob Schneider) is zo iemand. Hij verdient de kost als aquariumschoonmaker (jawel).

Dat klinkt als een vrij simpel baantje, maar Deuce slaagt erin om ook daar een potje van te maken. En hoe.

Als hij het aquarium van een van zijn klanten – een succesvolle gigolo – poetst, ragt hij bijna diens hele huis aan diggelen. Geld om de boel te fiksen heeft Deuce niet. Wat nu?

Nou, gewoon: hij neemt in Deuce Bigalow: Male Gigolo 'gewoon' de klantenkring van de gigolo tijdelijk over. Dat is makkelijk verdienen en je maakt nog eens wat mee. 

Rob Schneider

Dat tweede is sowieso waar. Deuce belandt van het ene bizarre avontuur in het andere.

'Zijn' klanten zijn allesbehalve doorsnee. Van een travestiet tot een lange Zweedse blondine, tot een vrouw die aan het syndroom van Gilles de la Tourette lijdt, Deuce moet er allemaal maar mee om zien te gaan.

Of dat een beetje wil lukken? Na Deuce Bigalow: Male Gigolo kwam er nog een tweede film rond de sullige gigolo, dus dat zit wel snor.

In Deuce Bigalow: European Gigolo gaat Deuce naar Amsterdam. Daar heeft hij aanvaringen met onder andere Jeroen Krabbé, Hanna Verboom en Chantal Janzen.

 

Meer over