Did You Hear About the Morgans?

Op de vlucht met Sarah Jessica Parker in Did You Hear About the Morgans?

Viaplay TV - zondag 26 maart om 20:30

© Sony Pictures
Alsof hun ongelukkige huwelijk niet al erg genoeg is, zijn de hoofdpersonen in de komedie Did You Hear About the Morgans? ook nog eens getuige van een moord.

Het huwelijk van Paul en Meryl Morgan heeft wel eens betere tijden gekend.

Sarah Jessica Parker en Hugh Grant

Niet zo gek ook: Paul (Hugh Grant) heeft een scheve schaats gereden en nu is voor Meryl (Sarah Jessica Parker) de maat vol. Dat hij spijt heeft en haar terug wil, kan haar eigenlijk niet eens zoveel schelen.

Ze wonen al apart, het is maar een kwestie van tijd tot de scheiding helemaal rond is. Of toch niet.

In Did You Hear About the Morgans? zijn de bijna-exen op een avond samen getuige van een moord. Daardoor zijn ze in thuisstad New York hun leven niet meer zeker.

De FBI plaatst hen in het getuigenbeschermingsprogramma. Tot de moordenaars gepakt zijn, moeten Meryl en Paul het samen zien te rooien, op het platteland van Wyoming nog wel.

Did You Hear About the Morgans?

Dat is voor Meryl een dubbele schok: samenwonen met de man waar ze zo graag vanaf wil? En dan ook nog zo ver van de vertrouwde luxe van Manhattan? O gruwel!

Het is in Did You Hear About the Morgans? allemaal heel erg wennen; voor Meryl, maar zeker ook voor de stadse Paul. Stukje bij beetje leert het kijvende koppel de levenswijze van Wyoming te waarderen.

En dat is – hoe kan het ook anders? – niet alles. Door de verandering van omgeving en rust van het platteland groeien ze ook steeds een beetje dichter naar elkaar toe...

Meer over