Diepe gronden

Linda de Mol zoals we haar nog nooit zagen in Diepe Gronden

SBS 6 - zondag 2 januari om 20:30

© Talpa
Zijn Scandinavische misdaadseries helemaal jouw ding? Zap dan vanavond naar SBS6 voor de nieuwe Nederlandse thrillerserie Diepe Gronden. In deze reeks kruipt Linda de Mol in de huid van politievrouw Anna van Kessel, die de moord op een jong meisje onderzoekt.

De spanning is direct te snijden in de nieuwe thrillerserie Diepe Gronden als gedragsdeskundige van de politie Anna van Kessel wordt ingezet om te adviseren bij een lopende zaak. Ditmaal reist ze af naar nationaal park De Weerribben in Overijssel, waar het lichaam van de pas 17-jarige Daphne Oosthoek (Sterre van Woudenberg) is gevonden: naakt en met een plastic zak op haar hoofd.

Thrillerserie

In eerste instantie denkt de politie aan een seksueel misdrijf, maar als Anna vervolgens een link ontdekt tussen deze zaak en die van een meisje dat drie jaar eerder verdween, brengt dat alles in een stroomversnelling. En dat niet alleen: als er kort daarop nog een meisje verdwijnt, gaan alle alarmbellen rinkelen. Lossen ze deze moordzaak op tijd op voordat het echt te laat is?

Diepe Gronden

Linda de Mol bundelt voor deze nieuwe SBS6-reeks haar krachten met diverse topacteurs. Zo zijn onder meer Chris Zegers, Egbert-Jan Weeber, Hannah Hoekstra, Urmie Plein, Peter Blok, Mark Rietman, Ricky Koole, Susan Visser en Kasper van Kooten te zien.

Linda de Mol

Hoe het publiek reageert, valt nog af te wachten, maar Linda is zelf alvast enthousiast voor tien. "Ik ben enorm fan van Scandinavische crimeseries en mijn grote wens was dan ook om zo'n serie te maken", blikte ze vooruit in het persbericht. "Diepe Gronden is een ontzettend spannende en dramatische miniserie geworden, waar ik erg trots op ben."

Diepe Gronden is vanaf zondag 2 januari om 20:30 uur te zien op SBS6. Iedere maandag volgt de nieuwste aflevering op Videoland.

Meer over