Diepe gronden

Linda de Mol vertrouwt de boel niet in Diepe Gronden

SBS 6 - zondag 9 januari om 20:30

© Talpa
Diepe gronden-hoofdrolspeelster Anna denkt dat het rechercheteam de verkeerde verdachte heeft opgepakt, ze vreest dat de moordenaar van tiener Daphne nog een keer toeslaat. Rechercheur Maxine is het niet eens met de aanpak van onderzoeksleider Timon.

Het onderzoek naar de dood van een tiener in een natuurgebied levert een verdachte op, maar profiler Anna van Kessel (Linda de Mol) is er niet gerust op dat hij de moordenaar is. Haar twijfels over het werk van de rechercheurs maakt de relatie met haar tijdelijke teamleden er niet beter op in de tweede aflevering van Diepe gronden.

Will Koopman

Tussen rechercheur Timon (Egbert-Jan Weeber) en collega Maxine (Hannah Hoekstra) knettert het ook onderling; zij is het niet altijd eens met zijn aanpak. Regisseur Will Koopman maakt optimaal gebruik van de Weerribben als decor van de rauwe misdaadserie. Harold Viscaal, directeur van het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa, is blij met de aandacht. "De regisseur is verliefd op ons gebied”, zei hij in De Stentor.

Meer over