Kleine Oscar

Disney Plus-tip: Chimpanzee

Chimpansee Oscar verliest op jonge leeftijd zijn moeder. Gelukkig neemt de leider van zijn groep het jonge aapje onder zijn hoede. De camera’s volgen dit bijzondere verhaal.

Disney heeft haar rijke archief beschikbaar gemaakt: Van klassieke tekenfilms als Sneeuwwitje, The Lion King en Frozen tot moderne kaskrakers als Avengers, Toy Story en Star Wars. Een aanrader is de natuurdocumentaire Chimpanzee. Die draait om Oscar, een jong chimpanseetje uit de dichte regenwouden van het Afrikaanse Ivoorkust. Hij verliest zijn moeder tijdens een aanval van een rivaliserende groep en heeft het zwaar. Tot de leider van zijn groep zich over hem ontfermt. Te zien op Disney Plus.

Disney

Er zijn grote verandering op komst in het aanbod van Video on Demand. In Nederland konden we daarvoor tot nu toe terecht bij NPO.nl, Videoland en vooral Netflix, maar de komende maanden komen ook Apple en Disney met een eigen dienst. Disney Plus gaat 19 november officieel van start in Nederland, maar is nu al gratis te bekijken. Daarna kost het 6.99 euro per maand. Als je opzegt voor 24 november, hoef je niets te betalen. Op Disneyplus.nl staat uitgelegd hoe het werkt.

Meer over:

Reageren