Kwaadaardige Empire

Disney Plus-tip: Rogue One: A Star Wars Story

Het kwaadaardige Empire heeft plannen om een massavernietigingswapen te bouwen. Een groep rebellen probeert daar een stokje voor te steken.

Disney heeft haar rijke archief beschikbaar gemaakt: Van klassieke tekenfilms als Sneeuwwitje, The Lion King en Frozen tot moderne kaskrakers als Avengers en Toy Story. Een aanrader is Rogue One: A Star Wars Story. Hierin probeert een groep rebellen de bouwplannen van de Death Star te stelen. Dit superwapen kan complete planeten vernietigen en het kwaadaardige keizerrijk wil hiermee het universum overheersen. Ook de andere Star Wars-films zijn te bekijken via Disney Plus.

Disney

Er zijn grote verandering op komst in het aanbod van VOD (Video on Demand, programma’s via app of internet kijken wanneer u wil). In Nederland konden we daarvoor tot nu toe terecht bij NPO.nl, Videoland en vooral Netflix, maar de komende maanden komen ook Apple en Disney met een eigen dienst. Disney Plus gaat 19 november officieel van start in Nederland, maar is nu al gratis te bekijken. Daarna kost het 6.99 euro per maand. Als je opzegt voor 24 november, hoef je niets te betalen. Op Disney.nl staat uitgelegd hoe het werkt.

Meer over: