Dit is mijn keus

Eddy Zoëy komt met eigen talkshow Dit Is Mijn Keus

RTL 5 - maandag 22 november om 20:33

© RTL
Eddy Zoëy trapt vandaag af met een nieuw programma: Dit Is Mijn Keus. In deze wekelijkse talkshow vertellen gasten over de belangrijke of bijzondere keuzes die ze hebben gemaakt. De mensen in het publiek kunnen reageren en hun mening geven. Niet online en anoniem, maar gewoon in de studio.

Een nieuw avontuur voor Eddy Zoëy: in de talkshow Dit Is Mijn Keus ontvangt hij wekelijks gasten die vertellen over belangrijke beslissingen in hun leven. Vaak zijn deze controversieel, veel mensen hebben er hun mening over klaar.

Talkshow

Tegenwoordig ventileren ze die vaak online en anoniem, maar in deze talkshow komen ze vol in beeld: ze zitten in het publiek. De gasten vertellen Zoëy over hun keus en de bijbehorende gevolgen. Denk aan het ondergaan van een plastisch chirurgische ingreep of iemand die op oudere leeftijd nog bij zijn ouders woont.

Eddy Zoëy

Eddy Zoëy is na een wat rustiger periode weer helemaal terug op televisie. Zo nam hij eind oktober Ranking the stars over van Paul de Leeuw. Verder staat hij nog geregeld achter de desk in RTL Boulevard.

Meer over